Intuïtieve Naamtekening 

 ~ Spiegelingen van je ziel

 ~ ~ Opent de deur naar jouw vrijheid en geluk

 

 

Wat is een naamtekening en hoe komt deze tot stand?

 

Wanneer ik jouw volledige naam en een foto ontvang ontvouwt zich voor mijn ogen een beeld van jou, welke ik vang in het moment, startend met de kleuren, frequenties en velden die ik bij jouw wezen ervaar. Het voelt voor mij alsof ik de reflecties van jouw Zijns-energie opvang en weergeef, reflecties in het hier en nu.

 

De naamtekeningen van jou zijn daardoor nooit hetzelfde, je bent immers altijd in beweging, een pulserend veld van frequentiegolven. Ik neem dat veld waar, teken dat wat ik intuïtief voel en zie en die energie vertaalt zich in een tekening zodat deze voor zichzelf kan spreken en daardoor gezien en herinnert kan worden door jou.

 

Een naamtekening kan ook dienen als een uniek logo voor jouw onderneming of jezelf. Niemand blijft tijdens zijn of haar hele leven exact hetzelfde, "The only constant is change". Steeds manifesteer jij je op een andere manier, jouw unieke logo verandert dus met je mee. 

 

Je kan een naamtekening ook cadeau geven bij bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of huwelijk, het enige dat ik hiervoor nodig heb is een foto en de naam. (Ik vraag altijd energetisch toestemming voordat ik teken). 

 

Als je regelmatig in de spiegel van je ziel wilt kijken, kan je gebruik maken van het 3, 6 of 9 maanden abonnement dat ik hiervoor heb samengesteld. 

 

Engels artikel over Intuïtieve naamtekeningen "Intuitive Name Art"

 

 

"Een intuïtieve Naamtekening opent de deur naar jouw vrijheid en geluk"

 

 

Reviews

 

 

Intuïtieve Naamtekening 

inclusief bespreking van 22 minuten* waarin ik je vertel wat ik heb waargenomen tijdens het tekenen van jouw naamtekening. Samen kijken we naar de spiegelingen van je ziel. Het enige dat ik nodig heb is jouw naam en een paar recente foto's van jou (of als je het cadeau geeft, van de persoon in kwestie). De levertijd hiervan is ongeveer 2 weken.

Nu tijdelijk €55,- (normaal  €88,-)


 

* Wil je nog even doorpraten als de tijd om is? Meestal is dat wel mogelijk omdat ik de afspraken bewust ruim inplan. (Tot maximaal 22 minuten langer) Het extra voordelige kennismakingstarief bij je eerste naamtekening gesprek is per 11 minuten langer €11,- 

 


 

V.V.V. Naamtekening Traject 3: Samen kijken we naar de spiegelingen van je ziel. Voedend, verbindend en verrijkend. 3 maanden lang teken ik maandelijks jouw naam en hebben we een coachingsgesprek van 22 minuten**. Een intuïtieve naamtekening is een momentopname, het laat zien wat er op het moment speelt in je leven en deze gesprekken helpen je visie en focus scherp te stellen en eventueel iets bij te sturen.

  € 149,-

 

 

V.V.V. Naamtekening Traject 6: Samen kijken we naar de spiegelingen van je ziel. Voedend, verbindend en verrijkend. 6 maanden lang teken ik maandelijks jouw naam en hebben we een coachingsgesprek van 22 minuten**. 

€ 269,-

 

V.V.V. Naamtekening Traject 9: Samen kijken we naar de spiegelingen van je ziel. Voedend, verbindend en verrijkend. 9 maanden lang teken ik maandelijks jouw naam en hebben we een coachingsgesprek van 22 minuten**.

€ 369,-

 

** Wil je nog even doorpraten als de tijd om is? Meestal is dat wel mogelijk omdat ik mijn afspraken bewust ruim inplan. (Tot maximaal 22 minuten langer) Het voordeel tarief bij de trajecten is €88,- p/u. Per 11 minuten langer €11,-

 

 

Wat is mijn naam? 

Ben je op zoek naar jouw naam? Soms maak je iets mee in het leven dat je je afvraagt: Waarom heet ik eigenlijk zo? Is dit wel de naam die ik wil dragen, die bij me past? Die naam kan voortkomen uit jouw familielijn of land van herkomst, dat je vernoemd bent naar een van je voorouders. Maar wil je die naam wel, voelt het goed of word je uitgenodigd te kiezen tussen twee namen? 

 

Ik kan je daarbij helpen, want als ik een optionele naam teken, dan zie je in die naamtekening ook de andere frequenties en velden die jou wellicht kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw naam waarmee je je beter presenteert in dit leven. 

€195,-

kijk hier ...

intuïtieve naamtekening

zien ...