Zakelijke Coaching

~ Coaching Journey 

~ ~ Coaching & ontspannende massage 

 

Coaching

Coaching voelt voor mij alsof ik met iemand een stukje mag meelopen op zijn levenspad en dat we onderweg gesprekken voeren, voedende gesprekken over de ervaringen die we onderweg hebben opgedaan. Elke coaching sessie is dan een voedende ontmoeting ... Want voeding, inspiratie en bemoediging hebben we nodig om onze reis te kunnen volbrengen.

Ik luister graag naar jouw ervaringen zodat we samen kunnen ontdekken wat je ware wensen en verlangens zijn. Zodat we samen de weg er naar toe kunnen vinden en het pad kunnen effenen.

Soms gebeurt het dat je het zelf niet meer weet en heb je het gevoel dat je de verbinding kwijt bent met je omgeving of misschien wel met jezelf, je authentieke zelf, je hogere zelf. Er zijn vele namen voor hetzelfde. Ik help je om weer daarmee in verbinding te komen.

Laat mij dan een stukje met je meelopen tot je zelf op eigen kracht weer verder kunt.

Ik geloof dat elk mens is als een mijn, rijk aan edelstenen van onschatbare waarde. Dát is mijn drijfveer om dit werk te doen. Graag wil ik je mijn ervaring als 'mijnwerker’ en navigator aanbieden.

 

 

 

 

Persoonlijke Coaching voor ondernemers

Voedend, inspirerend, verbindend, bemoedigend, enerverend.

 1 uur € 155,- 

1,5 uur € 225,-

 

Visie en strategie ontwikkeling

Diepzielduik sessie die invulling krijgt n.a.v. jouw persoonlijke vragen van totaal 4 uur

€555,-

 

 

Zakelijke Coaching Journey 

Ik gebruik bewust het woord Journey in plaats van traject, omdat traject voor mij voelt als een vooraf ontwikkelde route. We kennen jouw pad niet, je hebt immers die weg nog nooit bewandeld. Het is jouw unieke pad met jouw unieke gaven en omdat jouw pad  een ontdekkingsreis is, weten we dus ook niet welke voertuigen en middelen jij nodig hebt. Tijdens onze reis kunnen we vele middelen inzetten, voelend in het moment om jouw bestemming te ontdekken en te bereiken, zo spelenderwijs ontdekken we wat het beste bij jou past. Middelen zoals, gesprekken, massages, naamtekeningen, samen koken, misschien zelfs je uiterlijk transformeren waarbij ik veel voor je kan betekenen als kapper, visagist, opticien. 

 

Coaching Journey 

Een reis van 9 maanden, waarvan 3 maanden intensieve coaching en aansluitend 6 maanden maandelijks een coachingsgesprek van een half uur. Samen gaan we op reis naar jouw authentieke zelf om van daaruit in balans te leven, in liefdevolle verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Stralend en zelfverzekerd in je vel, jouw unieke zelf verbindend met de uitstraling die bij jou past.

€ 5995,-

 

 

 

Coaching & Ontspannende massage 

 

 

~ 2.0 Medium Sessie

Meer tijd en ruimte voor jou, ruimte om de diepere verbinding met jezelf te ervaren. Na een voedend, verbindend gesprek ontvang je een traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage van 90 minuten en sluiten we af met een kort nagesprek, totale duur van 2 uur. 

€325,-

  

~ 3.0 Lange Sessie 

Nog meer tijd en ruimte voor jou, meer tijd om te kunnen delen en te reflecteren. Deze langere sessie wordt ook wel ervaren als een mini retreat, een transformatieve weg naar jouw werkelijke zelf, alsof je een week op vakantie bent geweest. Na een voedend en verbindend gesprek ontvang je een traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage van 1,5 á 2 uur, met nadien een langer nagesprek voelt het helemaal rond, totale duur van 3 uur. 

 

€450,-

 

~ 4.0 'Alle tijd van de wereld' Sessie 

Véél meer tijd en ruimte voor jou, meer tijd om te kunnen delen en te reflecteren. Deze uitgebreide sessie wordt helemaal ervaren als een mini retreat, een transformatieve weg naar jouw werkelijke zelf, alsof je een week op vakantie bent geweest. Na een uitgebreid voedend en verbindend gesprek ontvang je een traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage van 1,5 á 2 uur, met nadien een langer nagesprek voelt het helemaal rond, totale duur van 4 uur.

€575,-

 

~ 7.0 Super De Luxe Sessie

 

Hetzelfde als  '4.0' met daarbij samen Perzisch koken en eten, totale sessie van 7 uur. 

€ 975,-

 

Bij u op locatie service 

gratis wanneer binnen een straal van 25 km van Oegstgeest. Daarbuiten €0,88 per km.  

Alle bedragen zijn exclusief BTW