Hier bouwen we samen aan een maatschappij waarbij de mens centraal staat als geestelijk wezen in plaats van als consument.

 

Teambuilding 

 

Teambuilding als middel om samen te bouwen aan een florerend bedrijf.

 

Mijn visie is dat teams eigenlijk kleine gemeenschappen zijn waarbij hoop en vertrouwen een grote rol spelen.

 

Kun jij jouw organisatie ook zien als een mini-gemeenschap?

 

Een gemeenschap waarbij je samen bouwt aan een cultuur van vertrouwen en hoop.

Waarbij de mens centraal staat, capaciteit wordt opgebouwd die het bedrijf én alle deelnemers ten goede komt? De medewerkers, de directeur/manager/eigenaar, de doelgroep staan centraal als bouwstenen voor de opbouw van een gezond en bloeiend bedrijf, gemeenschap ofwel, de maatschappij dat zijn wij.

 

Waarbij

  • het luisteren als voedend wordt ervaren en bijdraagt aan de ontwikkeling tot een lerende organisatie
  • de collectieve genialiteit naar boven wordt gehaald m.b.v. bijvoorbeeld de consultatie methode
  • betekenisvolle gesprekken op de werkvloer plaatsvinden, het verbindende element, de specie voor het bouwen van jouw 'kathedraal'

 

Door te reflecteren op onze eigen acties en woorden ontstaat de voedingsbodem voor een natuurlijke opwaartse spiraal naar groei. Alleen, en alleen dan, wanneer alle deelnemers, zowel alle medewerkers als de directeur/eigenaar, handelen vanuit deze gemeenschappelijke met elkaar opgebouwde visie en cultuur, zal dit gegarandeerd leiden tot duurzaam succes, zowel financieel als geestelijk en emotioneel voor alle deelnemers. Kortom, alle neuzen dezelfde kant op en je krijgt 'win win win for all stakeholders'.

 

Als transformatie coach begeleid ik jou om de bedrijfsdoelen te realiseren door helder te krijgen wat de werkelijke visie is, het ontwikkelen van de strategie en het voeren van de regie en het creëren van teams die functioneren als een coherente gemeenschap waarbij o.a. vertrouwen en hoop de belangrijkste elementen zijn. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf voer ik dit alleen of i.s.m. een team collega's uit.

 

 

Een mooi voorbeeld van teambuilding is het samen koken:

 

Teambuilding & Perzisch koken, voeding voor lichaam & geest.

Samen koken en eten is een eeuwenoud ritueel dat mensen verbindt en van een dagelijkse behoefte een feestje maakt. Ik ervaar koken als een oefening in verbinden, het verbinden van geuren & kleuren, smaken & structuren. Samen koken is ook een oefening in het wezenlijk verbinden met degene mét wie je kookt, vóór wie je kookt en met jezelf.

 

Samen koken en het voeren van voedende en verbindende gesprekken, verbindend met jezelf en de ander. Het voelt als teambuilding, business partners en/of collega's die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf en elkaar.

 

Coaching, samen koken en eten voor één tot twee personen.

Plus minus 7 uur

€888,-

Toeslag p.p. meer €77,-