Coaching

Coaching voelt voor mij alsof ik met iemand een stukje mag meelopen op zijn levenspad en dat we onderweg gesprekken voeren, voedende gesprekken over de ervaringen die we onderweg hebben opgedaan. Elke coaching sessie is dan een voedende ontmoeting ... Want voeding, inspiratie en bemoediging hebben we nodig om onze reis te kunnen volbrengen.

Ik luister graag naar jouw ervaringen zodat we samen kunnen ontdekken wat je ware wensen en verlangens zijn. Zodat we samen de weg er naar toe kunnen vinden en het pad kunnen effenen.

Soms gebeurt het dat je het zelf niet meer weet en heb je het gevoel dat je de verbinding kwijt bent met je omgeving of misschien wel met jezelf, je authentieke zelf, je hogere zelf. Er zijn vele namen voor hetzelfde. Ik help je om weer daarmee in verbinding te komen.

Laat mij dan een stukje met je meelopen tot je zelf op eigen kracht weer verder kunt.

Ik geloof dat elk mens is als een mijn rijk aan edelstenen van onschatbare waarde. Dát is mijn drijfveer om dit werk te doen. Graag wil ik je mijn ervaring als 'mijnwerker’ en navigator aanbieden.

Samen vinden we de weg die het beste past bij jou. Dat kan in een voedend gesprek, aan de telefoon, met of zonder beeld, op locatie ... door samen te wandelen, Perzisch te koken of een Energetische Lomi Lomi Massage te ontvangen of doordat ik een  intuïtieve naamtekening maak van je naam. Voor ieder wat wils. 

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

luister hier ...

kijk hier ...