Coaching 

Coaching & massage

Slaap coaching

Coaching Journey

Kort voedend gesprek

 

 

Coaching

Coaching voelt voor mij alsof ik een stukje met jou mee mag lopen op jouw levenspad. Coaching met mij betekent dat we onderweg op jouw pad gesprekken voeren van wezenlijke diepgang over de ervaringen die je hebt opgedaan in jouw leven. Elke coaching sessie is dan een voedende ontmoeting. Want voeding, inspiratie en bemoediging hebben we allemaal nodig om onze reis te kunnen volbrengen op een liefdevolle en zachte wijze.

 

Ik luister graag naar jouw ervaringen en levenspad, zodat we samen kunnen ontdekken wat jouw waarachtige essentie, wensen en verlangens zijn. Want soms gebeurt het dat je het zelf niet meer weet door oude programmeringen en/of overtuigingen, door ziekte, ontslag of een andere intense gebeurtenis in je leven. Je kan dan het gevoel hebben dat je de verbinding kwijt bent met je omgeving, of misschien wel met jezelf, met je authentieke zelf.

 

Laat mij een stukje met je meelopen om weer in verbinding te komen met jouw verlangens. We vinden samen de weg er naar toe, zodat jij op eigen kracht weer verder kunt stromen en genieten. Dat kan in een voedend gesprek aan de telefoon, met of zonder beeld, live op locatie, maar ook door samen te wandelen, Perzisch te koken, een intuïtieve naamtekening of een energetische Lomi Lomi Massage te ontvangen.

 

 

Persoonlijke Coaching Sessie: 

Voedend, inspirerend, verbindend, bemoedigend, enerverend en helend. 

 1 uur € 111,- 

1,5 uur € 144,- 

5 gesprekken van 1 uur € 488,-

5 gesprekken van 1,5 uur € 688,-

 

Soul Journey:

Diepzielduik sessie die invulling krijgt n.a.v. jouw persoonlijke vragen van totaal 5 uur

€444,-

Coaching & massage

 

Verbindende Lomi Lomi massage

De massages die ik aanbied zijn de traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massages. Naast dat deze massagevorm fysiek rust, zachtheid, stroming en ontspanning biedt, zijn ze ook helend, verbindend en inspirerend door de energie die vrij gegeven wordt en je weer in Alignment brengt. Velen ervaren deze massage als een reis door je Authentieke zelf, inzichten kunnen zich aan jou tonen en door het holistische karakter van deze massage kan jij jouw zelfhelende vermogen her-activeren. 

 

Deze massage combineer ik altijd met een gesprek ervoor en erna. Hierbij is er ruimte om te bespreken wat er speelt in jouw leven, waar je verandering of verzachting in zou willen zien, dat kan op het emotionele, fysieke, energetische of mentale vlak zijn. Door de combinatie van ons gesprek en de massage ontstaat er ruimte voor een mooie balans tussen deze vier facetten van ons Zijn.

 

Iedere massage wordt in het moment volledig afgestemd op jouw wensen, alles is namelijk frequentie en afhankelijk van jouw wensen kiezen we samen de meest passende massage voor jou. De ene keer is dat zacht, verbindend en bedding biedend, de andere keer is dat dieper en steviger om oude stukken die vast zitten aan te raken en te laten stromen. Een aantal massages zijn met olie op de blote huid (waarbij de edele delen bedekt blijven) en andere massages zijn zonder olie en kunnen over de kleding heen. Individueel maatwerk is waar het om draait. Er is mijns inziens geen 'One size fits all'. 

 

 

~ 1.5 Korte Sessie

Na een kort voedend, verbindend gesprek ontvang je een traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage van 50 minuten,  we sluiten af met een kort nagesprek. Goed voor jou als je even snel wil ontspannen, totale duur van 75 minuten. 

1 sessie €123,-

3 sessies* in 1 jaar € 333,- ( p.s. €111,- )

6 sessies* in 1 jaar € 599,- ( p.s. € 99,- )

9 sessies* in 1 jaar € 855,- ( p.s. € 95,- )

*Kan in termijnen worden voldaan.

 

  

 

~ 2.0 Medium Sessie

Meer tijd en ruimte voor jou, ruimte om de diepere verbinding met jezelf te ervaren. Na een voedend, verbindend gesprek ontvang je een traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage van 90 minuten en sluiten we af met een kort nagesprek, totale duur van 2 uur. 

 

1 sessie €189,-

3 sessies* in 1 jaar € 499,- ( p.s. €166,- )

6 sessies* in 1 jaar € 899,- ( p.s. € 149,- )

9 sessies* in 1 jaar € 1199,- ( p.s. € 133,- )

*Kan in termijnen worden voldaan.

  

 

~ 3.0 Lange Sessie 

Nog meer tijd en ruimte voor jou, meer tijd om te kunnen delen en te reflecteren. Deze langere sessie wordt ook wel ervaren als een mini retreat, een transformatieve weg naar jouw werkelijke zelf, alsof je een week op vakantie bent geweest. Na een voedend en verbindend gesprek ontvang je een traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage van 1,5 á 2 uur, met nadien een langer nagesprek voelt het helemaal rond, totale duur van 3 uur. 

 

1 sessie €289,-

3 sessies* in 1 jaar € 799,- ( p.s. €266,- )

6 sessies* in 1 jaar € 1399,- ( p.s. € 233,- )

9 sessies* in 1 jaar € 1999,- ( p.s. € 222,- )

*Kan in termijnen worden voldaan.

 

~ 4.0 'Alle tijd van de wereld' Sessie 

Véél meer tijd en ruimte voor jou, meer tijd om te kunnen delen en te reflecteren. Deze uitgebreide sessie wordt helemaal ervaren als een mini retreat, een transformatieve weg naar jouw werkelijke zelf, alsof je een week op vakantie bent geweest. Na een uitgebreid voedend en verbindend gesprek ontvang je een traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage van 1,5 á 2 uur, met nadien een langer nagesprek voelt het helemaal rond, totale duur van 4 uur. 

 

1 sessie €369,-

3 sessies* in 1 jaar € 999,- ( p.s. €333,- )

6 sessies* in 1 jaar € 1789,- ( p.s. € 299,- )

9 sessies* in 1 jaar € 2425,- ( p.s. € 269,- )

*Kan in termijnen worden voldaan.

 

~ 7.0 Super De Luxe Sessie

 

Hetzelfde als  '4.0' met daarbij samen Perzisch koken en eten, totale sessie van 7 uur. 

€ 666,- na je 3e sessie binnen 1 jaar ontvang je er 1 cadeau.  

 

 

 

Slaap Coaching

Soms heb je moeite met slapen, inslapen of doorslapen. Je hebt je slaap nodig om informatie te verwerken en nieuwe energie op te bouwen. Ik kan je helpen om tot rust te komen zodat je de volgende dag weer heerlijk uitgerust, fit, gefocust en helder van geest bent.

 

Gesprek van 1 uur, inclusief een persoonlijke audio opname dat je tot rust brengt en je dagelijks kan beluisteren, velen ervaren mijn stem als liefdevol en rustgevend.

€144,-

 

Coaching Journey

Ik gebruik bewust het woord Journey in plaats van traject, omdat traject voor mij voelt als een vooraf ontwikkelde route. We kennen jouw pad niet, je hebt immers die weg nog nooit bewandeld. Het is jouw unieke pad met jouw unieke gaven en omdat jouw pad  een ontdekkingsreis is, weten we dus ook niet welke voertuigen en middelen jij nodig hebt. Tijdens onze reis kunnen we vele middelen inzetten, voelend in het moment om jouw bestemming te ontdekken en te bereiken, zo spelenderwijs ontdekken we wat het beste bij jou past. Middelen zoals, gesprekken, massages, naamtekeningen, samen koken, misschien zelfs je uiterlijk transformeren waarbij ik veel voor je kan betekenen als kapper, visagist, opticien. 

 

Transformatieve Journey 

Een reis van 9 maanden, waarvan 3 maanden intensieve coaching en aansluitend 6 maanden maandelijks een coachingsgesprek van een half uur. Samen gaan we op reis naar jouw authentieke zelf om van daaruit in balans te leven, in liefdevolle verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Stralend en zelfverzekerd in je vel, jouw unieke zelf verbindend met de uitstraling die bij jou past.

€ 3456,-

 

Voedend kort gesprek

Soms wil je iets kwijt of heb je even bemoediging of bevestiging nodig. Ik kan er dan voor je zijn, mentaal, emotioneel en/of energetisch. Dit is meer een soort 'eerste hulp', niet als coaching, dat heeft meer tijd en bedding nodig. Mijn intentie is dat het laagdrempelig is, zowel qua planning als financieel. 

 

Als je hiervan gebruik wenst te maken stuur mij dan een berichtje via whatsapp op het nummer 0629193949 met het verzoek tot een Voedend gesprek. Vervolgens reageer ik zsm en plannen we een gesprek in voor, het liefst, diezelfde dag. Het gesprek duurt 19 minuten met een starttarief van 19 euro, mocht je iets langer nodig hebben dan kan dat tot maximaal totaal 30 minuten. 

 

Starttarief € 19,- 

Daarna € 1,- per minuut

Maximaal totaal 30 minuten 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

~ Bij u op locatie service: Gratis wanneer binnen een straal van 25 km van Oegstgeest. Daarbuiten €0,44 per km.

~ Alle bedragen zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

~ Indien mogelijk wijk ik in bijzondere situaties af van bovenstaande bedragen. 

NB  Het is eventueel ook mogelijk in termijnen te betalen. 

kijk hier ...