Retreats

 

Transformatie Retreat Individueel, één-op-één, 2 dagen

Retreat waarbij al jouw vragen en dromen aan de orde komen. De invulling en locatie bepalen we samen op basis van jouw persoonlijke wensen. Mogelijkheden: Coachingsgesprekken, naamtekening&bespreking ervan, massage, samen Perzisch koken. Dagelijks minimaal 7 uur met elkaar aan het werk. Het tarief is excl. verblijfkosten en maaltijden.  

 € 1111,-

 

Transformatie Retreat Individueel één-op-één, 3 dagen

Dezelfde mogelijkheden als de 2 daagse retreat met daarbij een 3e dag extra met grote korting.

 € 1444,-

 

Transformatie Retreat Individueel één-op-één, 5 dagen

Idem qua mogelijkheden naar jouw wensen en verlangens, maar bij de 5 daagse hoort bv Spanje of een ander land naar keuze als locatie tot de mogelijkheden!

 € 2345,-

 

Healing Retreat Individueel, één-op-één, 5 dagen

Retreat waarbij we samen holistisch werken aan jouw healing. Hoe is de relatie tussen jouw lichaam, mind, emotionele en energetische zelf en hoe kunnen wij jouw zelfhelend vermogen activeren? Locatie en reis geven we invulling op basis van jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. We zijn dagelijks minimaal 7 uur met elkaar aan het werk. Het tarief is excl. verblijfkosten en maaltijden.

€ 2345,-

 

 

 

Transformatie Retreat in een groep

 

-3 daags

Een transformatieve reis voor jou als persoon en ook als groep. Voor meer informatie over de inhoud kun je contact met mij opnemen. Bij de 3 daagse hoort bv Spanje ook tot de mogelijkheden! Het tarief is excl. reis, verblijf en maaltijden.

 2 personen p.p. € 777,-

3 personen p.p. € 555,- 

4 personen p.p. € 444,- 

5 personen p.p. € 333,-   

 

-5 daags

Een transformatieve reis voor jou als persoon en ook als groep. Voor meer informatie over de inhoud kun je met mij contact opnemen. Bij de 5 daagse hoort bv Spanje ook tot de mogelijkheden! Het tarief is excl. reis, verblijf en maaltijden.

2 personen p.p. € 1111,-

3 personen p.p. € 888,- 

4 personen p.p. € 666,- 

5 personen p.p. € 555,-