Replace this text with information about you and your business or add information that will be useful for your customers.

Reviews over de 3 maanden coaching journeys

Bijan is op mijn pad gekomen door een gratis naamtekening. Het eerste gesprek met Bijan was zo verhelderend dat ik hem als levenscoach heb gekozen.

 

Bijan is goed in het ontrafelen van problemen in het heden of verleden en hij biedt inzichten waardoor ik precies de juiste aanpak kan kiezen om het probleem op te lossen.

 

Doordat hij exact weet te analyseren wat eronder ligt en dat op een unieke wijze terug brengt, kan ik al mijn tegenslagen ontrafelen en daadwerkelijk zien hoe het zover is gekomen en wat ik nodig heb om het los te laten of om er anders mee om te gaan, waardoor ik nu voor het eerst in mijn leven een rust ervaar die ik alleen maar kan omschrijven als ‘ZEN ‘

 

Voor mij is Bijan goud waard!

Geen coach, psycholoog of wie dan ook heeft mij zo effectief geholpen als Bijan.

 

Dankjewel lieverd voor al je inzichten. Je hebt mij enorm vooruit geholpen.

 

Liefs Esther”

Februari 2024

 

~~~~~

 

Bijan heeft mij gecoacht tijdens een Transformatie Journey van 3 maanden. Mede door de rijke variatie in zijn aanbod heb ik al veel onderzocht, ontdekt en bereikt. Ik ben geroeid en heb mezelf ontwikkeld.

Ik heb door Bijan geleerd anders te kijken naar dat wat er al is. Vanuit liefde, zachtheid en eigenheid ging ik vragen stellen, observaties maken en leerde ik mijzelf uitspreken. 

 

Gertine Hazelaar, Januari 2023

Algemeen directeur Communityschool 'In de Breedte' bij Stichting Meer Primair

 

~~~~~

Rouwverwerking

"Mijn zware verdriet om het verlies van mijn geliefde vrouw werd met de coaching van Bijan veel lichter. Ik vond de sleutel voor het anders omgaan met het grote gemis. 

 

Als coach legde hij onvermoede en belangrijke verbanden tussen de grenservaringen in mijn leven en gaf Bijan mij inzicht in de emotionele uitwerking ervan." 

 

"Aan het einde van mijn lange weg van verdriet heb ik via jou de deur gevonden die toegang geeft tot een lichtere omgang met het verlies."

 

"Zo heeft hij mij niet allen een minder verdrietig maar ook een rijker mens gemaakt, sterk genoeg om opnieuw te leren vliegen, alleen, maar wel in voortdurende verbinding met mijn Anke. Daarvoor ben ik en blijf ik je voor altijd  dankbaar Bijan!"

 

Jan Overduin, Weesp. 15 november 2023

“𝑴𝒊𝒋𝒏 𝒓𝒆𝒊𝒔 (𝒔𝒄𝒉𝒂𝒕𝒈𝒓𝒂𝒗𝒆𝒏) 𝒃𝒆𝒈𝒐𝒏 𝒎𝒆𝒕 𝒆𝒆𝒏 𝒏𝒂𝒂𝒎𝒕𝒆𝒌𝒆𝒏𝒊𝒏𝒈. 𝑫𝒆𝒛𝒆 𝒛𝒂𝒈 𝒆𝒓 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒈𝒆𝒗𝒐𝒆𝒍 𝒗𝒓𝒐𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒖𝒊𝒕 𝒎𝒂𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒈𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆𝒌 𝒎𝒆𝒕 𝑩𝒊𝒋𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒕 𝒗𝒐𝒍𝒈𝒅𝒆 𝒌𝒘𝒂𝒎𝒆𝒏 𝒆𝒓 𝒐𝒐𝒌 𝒘𝒂𝒕 𝒎𝒆𝒆𝒓 𝒈𝒆𝒗𝒐𝒆𝒍𝒊𝒈𝒆 𝒑𝒖𝒏𝒕𝒆𝒏 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒃𝒐𝒗𝒆𝒏.

𝑾𝒆𝒊𝒏𝒊𝒈 𝒗𝒐𝒆𝒍𝒆𝒏, 𝒔𝒕𝒆𝒆𝒅𝒔 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒃𝒂𝒍𝒂𝒏𝒔 𝒌𝒘𝒊𝒋𝒕 𝒛𝒊𝒋𝒏, 𝒛𝒐𝒘𝒆𝒍 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒂𝒍𝒔 𝒇𝒊𝒈𝒖𝒖𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒆𝒏 𝒔𝒑𝒂𝒏𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒍𝒊𝒄𝒉𝒂𝒂𝒎.

 

Ik wilde hiermee graag aan de slag en Bijan heeft heel veel kwaliteiten en daardoor mogelijkheden.

 

Ik heb gekozen voor gesprekken en massage.

 

𝑫𝒆 𝒈𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆𝒌𝒌𝒆𝒏 𝒃𝒓𝒆𝒏𝒈𝒆𝒏 𝒎𝒊𝒋 𝒉𝒆𝒍𝒅𝒆𝒓𝒉𝒆𝒊𝒅 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒂𝒂𝒓 𝒊𝒌 𝒛𝒐𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒈𝒆𝒏𝒂𝒂𝒏 𝒍𝒐𝒐𝒑 𝒆𝒏 𝒊𝒌 𝒗𝒐𝒆𝒍 𝒔𝒕𝒆𝒆𝒅𝒔 𝒎𝒆𝒆𝒓, 𝒍𝒆𝒆𝒓 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒈𝒆𝒗𝒐𝒆𝒍𝒆𝒏𝒔 𝒐𝒐𝒌 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓 𝒘𝒐𝒐𝒓𝒅𝒆𝒏 𝒕𝒆 𝒃𝒓𝒆𝒏𝒈𝒆𝒏.

 

De Lomi Lomi massage kent vele vormen en Bijan voelt wat ik op dat moment nodig heb en checkt dat ook regelmatig.

 

Elke massagesessie begon met een verbindend en voedend gesprek waarna ik helder en gemakkelijk kon aangeven met welke intentie (wat wilde ik dat de massage me zou brengen) ik de massage in kon gaan.

 

𝑾𝒂𝒕 𝒎áá𝒌𝒕 𝒅𝒆 𝒎𝒂𝒔𝒔𝒂𝒈𝒆 𝒗𝒆𝒆𝒍 𝒍𝒐𝒔 𝒊𝒏 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒍𝒊𝒄𝒉𝒂𝒂𝒎. 𝑽𝒆𝒓𝒛𝒆𝒕 𝒎𝒂𝒂𝒓 𝒈𝒂𝒂𝒏𝒅𝒆𝒘𝒆𝒈 𝒐𝒐𝒌 𝒐𝒗𝒆𝒓𝒈𝒂𝒗𝒆 𝒆𝒏 𝒐𝒏𝒕𝒔𝒑𝒂𝒏𝒏𝒊𝒏𝒈, 𝒈𝒆𝒆𝒔𝒕𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒆𝒏 𝒍𝒊𝒄𝒉𝒂𝒎𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌.

 

Meestal werkte het de dag erop nog door en werd (en wordt, want ik ga nog heerlijk door met dit helende en o zo heerlijke pad!) ik me bewust van nog meer facetten van mijn leven.

 

𝑯𝒆𝒕 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒓𝒕 𝒗𝒆𝒆𝒍 𝒃𝒆𝒘𝒖𝒔𝒕𝒘𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒑 𝒘𝒂𝒂𝒓𝒅𝒐𝒐𝒓 𝒊𝒌 𝒏𝒖 𝒔𝒕𝒆𝒆𝒅𝒔 𝒎𝒆𝒆𝒓 𝒆𝒏 𝒎𝒆𝒆𝒓 𝒗𝒐𝒆𝒍 𝒆𝒏 𝒃𝒆𝒘𝒖𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒊𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒔𝒕𝒂. Én steeds bewuster word van de waardevolle edelstenen in mijzelf.

 

Bedankt lieve Bijan, ik ben echt blij en dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent. Je bent echt een schatgraver!!!

 

Je hebt mijn leven verrijkt met de ware rijkdom in mijzelf te mogen vinden en voelen!

 

Spreekt vanzelf dat ik het eenieder van harte aanraad.

 

𝑰𝒌 𝒈𝒖𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒋𝒐𝒖 𝒐𝒐𝒌, 𝒅𝒆 𝒗𝒆𝒓𝒍𝒐𝒔𝒔𝒊𝒏𝒈 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒗𝒆𝒓𝒍𝒆𝒅𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒅𝒆 𝒓𝒊𝒋𝒌𝒅𝒐𝒎 𝒋𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒌𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒆 𝒎𝒐𝒈𝒆𝒏 𝒐𝒎𝒂𝒓𝒎𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒕𝒆 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒏 ❤️

 

Ik zou zeggen begin net als ik met een Naamtekening en een gesprek daarover. Dan weet je en voel je gelijk wat je aan hem hebt en of hij inderdaad ook jouw schatgraaf-coach is!”

 

Marianne Moolenaar

Maart 2024

 

Reviews over Coaching & Massage

Vandaag was een dag van diep aanraken, van diep aangeraakt worden om precies te zijn!

Om op deze manier aangeraakt te kunnen worden is een luisteren, een verstaan zonder woorden nodig en dat was wat ik ontving vandaag.

Onder de afstemmende bewegingen van Bijan Azami kon ik op een zachte manier loslaten en dieper zakken, naar alles, naar niets.

Dank je wel Bijan voor deze prachtige lomi lomi sessie, ik kijk uit naar de volgende reis❣️

 

Rebekka van der Poel

15 april 2024

 

 

 

Naamtekeningen Reviews

 

 

Bijan maakte voor mij 2 naamtekeningen. Ze waren spot-on in dat moment. Het einde van mijn relatie, mijn mogelijkheden en velden werden zichtbaar in de eerste. De tweede tekening was een bevestiging van het onvoorwaardelijke compassievolle liefdeveld van waaruit ik mij beweeg in het leven, dat werd zichtbaar bekrachtigd waar ik ook mijn twijfels / onzekerheden had. Vooral de bijbehorende gesprekken hebben mij geraakt in mijn wezen. Liefdevol, rustig en invoelend. 

Aluna (Moon)

 

Over mijn stem