06 29 19 39 49 bijan@bijanazami.com

Coaching

Coaching voelt voor mij alsof ik met iemand een stukje mag meelopen op zijn levenspad en dat we onderweg gesprekken voeren, voedende gesprekken over de ervaringen die we onderweg hebben opgedaan. Elke coaching sessie is dan een voedende ontmoeting ... Want voeding, inspiratie en bemoediging hebben we nodig om onze reis te kunnen volbrengen.

Ik luister graag naar jouw ervaringen zodat we samen kunnen ontdekken wat je ware wensen en verlangens zijn. Zodat we samen de weg er naar toe kunnen vinden en het pad kunnen effenen.

Soms gebeurt het dat je het even niet meer weet en heb je het gevoel dat je de verbinding kwijt bent met je omgeving of misschien wel met jezelf.

Laat mij dan een stukje met je meelopen tot je zelf op eigen kracht weer verder kunt.

Ik geloof dat elk mens is als een mijn vol edelstenen van onschatbare waarde. Dat is ook mijn drijfveer om dit werk te doen. Graag wil ik je mijn ervaring als 'mijnwerker’ en navigator aanbieden.

Samen vinden we de weg die het beste past bij jou. Dat kan in een voedend gesprek, aan de telefoon, met of zonder beeld, op locatie ... door samen te wandelen, Perzisch te koken of doordat ik een symbolische tekening maak van je naam.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

luister hier ...

kijk hier ...