investering intuïtieve naamtekening

Intuïtieve Naamtekening inclusief een gesprek van 25 minuten waarin ik je vertel wat ik zie in jouw naamtekening. Het enige dat ik nodig heb om dit te doen is je naam en een paar recente foto's van jou (of als je het cadeau geeft, van de persoon in kwestie).  Omdat ik dit iedereen gun doe ik dit zonder financiële vergoeding voor hoeft te staan. Je mag wel zelf bepalen en toch een bedrag aan mij overmaken maar dat laat ik geheel aan jou. Op dit moment bedraagt de levertijd van de tekening op dit moment ongeveer 6 weken.

GRATIS

NB

Het gangbare tatief dat ik voorheen hiervoor hanteerde was €95,- Het is nog steeds mogelijk om hiervoor te kiezen en in dat geval zal  de levertijd ongeveer 2-3 dagen bedragen. 

€95,-

 

Abonnement Naamtekeningen: 6 maanden teken ik je naam maandelijks en hebben we een coachingsgesprek van 3 kwartier. Een Intuïtieve naamtekening is een moment opname, het laat zien wat er op dat moment speelt on je leven en deze gesprekken helpen je visie en focus scherp te stellen en eventueel iets bij te sturen.

€495,-

 

Abonnement Naamtekeningen: 3  maanden teken ik je naam maandelijks en hebben we een coachingsgesprek van 3 kwartier. Een Intuïtieve naamtekening is een moment opname, het laat zien wat er op dat moment speelt on je leven en deze gesprekken helpen je visie en focus scherp te stellen en eventueel iets bij te sturen.

€275,-

 
 
 

*Alle bedragen zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.