Intuïtieve Naamtekening - Intuitive Name Art

Wat is een naamtekening en hoe komt deze tot stand?

Ik teken je naam intuïtief. Wanneer ik je naam weet en een foto van je zie, dan ontvouwt zich van daaruit voor mijn ogen een beeld van jouw naam.

Als eerste voel ik welke kleur met jou resoneert. Een naamtekening laat een stukje van jou zien, dat stukje dat op dat moment gezien wil worden, een momentopname. Ik teken dat wat ik intuïtief ervaar bij jouw naam en dat vertaal ik in een tekening zodat het voor zichzelf kan spreken en gezien kan worden.

Ik vind het moeilijk om in woorden uit te drukken wat het precies is, maar het voelt voor mij alsof ik reflecties van jouw hartenergie opvang en weergeef ... reflecties in het hier en nu. Daarom zullen mijn tekeningen van jou nooit hetzelfde zijn. Immers je bent altijd in beweging. Ik maak iets tastbaar dat eigenlijk niet tastbaar is.

Voorheen gebruikte ik deze ‘Intuitive Name Art’ alleen als oriëntatiemiddel binnen mijn coaching praktijk. Eind 2020 besloot ik om het ook daarbuiten aan te bieden. Zo kan ik meer mensen, maar ook bedrijven, daarmee van dienst zijn. Een naamtekening kan namelijk ook dienen als een authentiek logo voor je onderneming of jezelf. Je kunt ook aan iemand zijn of haar eigen naam in de vorm van een naamtekening cadeau doen. Het enige dat ik hiervoor nodig heb is een foto en een naam. Engels artikel over Intuitive Name Art.

Mensen zijn veranderlijk en niemand blijft zijn hele leven exact hetzelfde. 'The only constant is change'. Steeds manifesteer je je op een andere manier. Ook het persoonlijk logo verandert dus met je mee. Als je regelmatig in de spiegel van je ziel wil kijken kun je gebruik maken van het '6 maanden traject' die ik hiervoor heb samengesteld.

luister hier...

kijk hier ...

intuïtieve naamtekening

zien ...